The New York Times

THE NEW YORK TIMES

A project by GTA Interiors

CASE STUDY #8

We fell in love with the project at first sight… Bold, unique concepts, overflowing with verdant greenery. Natural wood finishes, neutral fabrics and strong black outlines a recurring themes throughout the project. The feature wall concept changed slightly in design from the visuals to completion.

PLANTING DISPLAYS

Impeccably smart, with meticulous attention paid to every detail. The New York Times offices in Bloomsbury were designed and fitted-out by GTA Interiors. From the moment we received the visuals through, it was clear this project would be something out of the ordinary. Our Foliart grid (125x35x200) was born out of GTA’s concept for the ‘living dividers’..

 

 

FEATURE PRODUCTS

Foliart grids (from our Foliart collection) in a matt black powder-coated metal, feature planters built in to the reception wall, lots of trailing plants! Due to the simplicity of the minimalist scheme, few planters were required to create the impact the designers envisioned.

LOCATION

8 Bloomsbury, Bloomsbury Street, London WC1B 3QD

 

“The plants look great!”